Koristetyynyliina

Keskimääräinen toimitusaika Haikuan tuotteilla on 7-14 päivää, usein kuitenkin onnistumme toimittamaan tuotteet reilusti nopeammin. Tuotteet valmistetaan pääosin vasta ostotapahtuman jälkeen, mikä tarkoittaa pienempää hävikkiä ja ainutlaatuista tuotetta, tehtynä juuri sinulle! 


100 prosenttisen pellavainen iso koristetyynyliina kerää katseita! Tyynyliina sopii 50 cm x 60 cm sekä 50 cm x 50 cm tyynyyn. Tyynyliinassa ei ole vetoketjua, vaan tyyny on helppo sujauttaa tyynyliinan "taskuun".

Tuote on ommeltu Varsinais-Suomessa. Tuotteessa on ruskea keinonahkamerkki. Jos et löydä sopivaa kokoa, ota yhteyttä info@haikua.fi, niin pohditaan mittatilausvaihtoehtoa esim. isompiin tyynyihin. 


Koko: 50 cm x 60 cm sekä 

50 cm x 50 cm tyynyyn sopiva


Värivaihtoehdot: pellavanvärinen (sävyt kaura ja ruis), valkoinen (sävyt lumi=pehmeämpi kangas ja jää=napakampi kangas), tummanharmaa (sävy teräs), vanha roosa


Hoito-ohje: Kangas saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa noin 1-3 %. Käsinpesu tai konepesu 40 asteessa nurin käännettynä / silitys nurjalta korkealla lämpötilalla


Valitse variaatio:

34,00 €