Pellavapäiväpeitto

ALE

Haikuan ylpeys on jättikokoinen pellavapäiväpeitto, joka tuo luksusta jokaiseen päivään! Pellavapäiväpeitto on pehmeää 100 prosenttista pellavaa. Sängynpeitteenä se on ohut, mutta peittävä sekä kauniisti laskeutuva.

Päiväpeitto on ommeltu Varsinais-Suomessa. Tuotteessa on ruskea keinonahkamerkki.


Koko:

80-120 cm sänkyyn: päiväpeiton koko noin 160 cm x 240 cm 

160-180 cm sänkyyn: noin 240 cm x 240 cm - 320 cm x 320 cm. 


Koon valinta: 

1. Mittaa sänkysi leveys ja korkeus

2. Laske yhteen: sängyn leveys + korkeus + korkeus = minimimitta, joka päiväpeiton tulee olla jos haluat sen osuvat lattiaan. Suosittelemme hieman isompaa kokoa, kuin tasan tarkkaista mittaa, jotta voit laittaa peiton rennosti hieman laskoksillekin. Toisaalta saatat haluta, että peitto ei peitä koko sänkyä, valitse silloin pienempi koko! Ota huomioon myös, jos pidät sänkyä seinän vieressä, tällöin riittää kapeampi peitto, sillä seinän ja sängyn väliin ei tarvitse peittoa asetella.


Värivaihtoehdot: pellavanvärinen (sävy kaura) ja tummanharmaa (sävy kallio), valkoinen (valkoinen ommellaan kaksinkertaisesta kankaasta, kuitenkin ilman keskisaumoja). Huomioithan, että kankaassa voi olla pientä nyppyä ja elävyyttä, joka kuuluu pellavakankaan ominaisuuksiin. 


Hoito-ohje:

Kangas saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa noin 1-5 %. Usein tuuletus riittää / tarvittaessa käsinpesu tai mikäli koneen koko riittää, pesu 40 asteessa / muotoilu kosteana - tuotteen voi jättää tarkoituksella hieman ryppyiseksi


Valitse variaatio:

Alkaen 168,00 € 288,00 €