Pellavapäiväpeitto

Haikuan ylpeys on jättikokoinen pellavapäiväpeitto, joka tuo luksusta jokaiseen päivään! Pellavapäiväpeitto on pehmeää ja kivipestyä 100 prosenttista pellavaa. Sängynpeitteenä se on ohut ja kauniisti laskeutuva. Luonnollinen pellavanväri sopii moneen sisustukseen. Harmaa päiväpeitto taas tuo särmää makuuhuoneeseen.

Päiväpeitto on ommeltu Varsinais-Suomessa. Tuotteessa on ruskea keinonahkamerkki.


Koko:

80-120 cm sänkyyn: päiväpeiton koko noin 160 cm x 240 cm (harmaa ja pellavanvärinen)

160-180 cm sänkyyn: noin 240 cm x 240 cm (pellavanvärinen ja harmaa) / noin 260 cm x 260 cm (pellavanvärinen)  / noin 290 cm x 290 cm (pellavanvärinen) TAI jättikokoinen noin 320 cm x 320 cm (pellavanvärinen). Jättikokoisin päiväpeitto laskeutuu isossakin parisängyssä lattialle asti! 

Muut koot: kysy mittatilausvaihtoehdosta info@haikua.fi, mikäli et löydä sopivaa kokoa! Mittatilausvaihtoehdot ovat samaa hintaluokkaa valmiiden mallien kanssa. 


Värivaihtoehdot: pellavanvärinen (sävy kaura) ja tummanharmaa (sävy kallio). Huomioithan, että kankaassa voi olla pientä nyppyä ja elävyyttä, mikä kuuluu pellavakankaan ominaisuuksiin. 


Hoito-ohje:

Kangas saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa noin 1-10 %. Usein tuuletus riittää / tarvittaessa käsinpesu / muotoilu kosteana - tuotteen voi jättää tarkoituksella hieman ryppyiseksi


Tuotteiden määrä: Tuotteiden kappalemäärän pystyy valitsemaan ostoskorissa


Välj en variant:

Pris från 164,00
Please select variants first