Pölkkyjakkara / sivupöytä

Pölkkyjakkara on sahattu Haikuan kotimetsän männystä, kuivatettu, kuorittu ja hiottu. Pölkkyjakkarassa tuoksuu aito suomalainen metsä ja se tuo puhtaan luonnon tervehdyksen kodinsisustukseen jykevällä olemuksellaan. 

Jakkara / sivupöytä toimii yksin ja ryhmässä: se on oiva yöpöytä, olohuoneen sivupöytä, eteisen jakkara tai vaikkapa saunan vilvoittelutuoli. Tuote on käsitelty luonnonmukaisella ja turvallisella vaalealla öljyvahalla, joka jättää kuitenkin luonnollisen tuoksun ja pinnan kauniille männylle. 


Koko: Jakkaroita on saatavana noin 35-65 cm korkuisena. Tuotteen halkaisija vaihtelee noin 21-25 cm välillä. Muut korkeudet onnistuvat mainiosti: kysy asiakaspalvelusta info@haikua.fi. Esimerkkikuvien pölkyt ovat 55 cm ja 45 cm. 


Vinkki! Kysy myös muunlaista pintakäsittelyä asiakaspalvelusta info@haikua.fi. Esimerkiksi mustalla tai tumman ruskealla käsitelty sivupinta tuo särmää sisustukseen ja näyttää upealta vaalean puun vastaparina! Muut ekologiset värivaihtoehtomme ovat samanhintaisia kuin esimerkkikuvan vaalealla käsitelty tuote. 


Huom! Otathan huomioon, että puu voi jatkaa kuivumistaan vielä sahauksen ja käsittelyn jälkeen, joten esimerkiksi railot tai halkeamat ovat mahdollisia tulevaisuudessa. Haikuan pölkyt on kuitenkin esikuivattu minimoidaksemme suurempia halkeamia. Puu on luonnonmateriaalia parhaimmillaan, joten sen pinta on aina erilainen ja uniikki - kahta täysin samanlaista ei tule vastaan! 


Huom! Pölkkyjakkaroidemme takia ei kaadeta yhtään mäntyä, vaan puut ovat sellaisia jotka pitää kaataa muista syistä. Ne voivat olla esimerkiksi myrskyn riepottelemia tai valmiiksi kaatuneita puita. Tästä-, sekä kuivaamissyistä toimitusaika voi olla pitkä. Jos Haikualla ei tällä hetkellä ole varastossa sopivaa pölkkyä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun: info@haikua.fi, niin kerromme vaihtoehdoista ja toimitusajoista. 


Varastosta löytyvän pölkyn toimitusaika noin 7 päivää, kuivaamattoman pölkyn 3-4 kuukautta. 


Alekoodit eivät koske pölkkyjakkaroita. 

Valitse variaatio:

Alkaen 84,00 €