Pölkkyjakkara / sivupöytä

Pölkkyjakkara on sahattu Haikuan kotimetsän männystä, kuivatettu, kuorittu ja hiottu. Pölkkyjakkarassa tuoksuu aito suomalainen metsä ja se tuo puhtaan luonnon tervehdyksen kodinsisustukseen jykevällä olemuksellaan. 

Jakkara / sivupöytä toimii yksin ja ryhmässä: se on oiva yöpöytä, olohuoneen sivupöytä, eteisen jakkara tai vaikkapa saunan vilvoittelutuoli. Tuote on käsitelty luonnonmukaisella ja turvallisella vaalealla öljyvahalla, joka jättää kuitenkin luonnollisen tuoksun ja pinnan kauniille männylle. 


Koko: Jakkaroita on saatavana noin 45 cm ja noin 55 cm korkuisena. Tuotteen halkaisija vaihtelee noin 21-26 cm välillä. Muut koot: kysy asiakaspalvelusta info@haikua.fi. Esimerkkikuvien pölkyt ovat 55 cm ja 45 cm. 


Vinkki! Kysy myös muunlaista pintakäsittelyä asiakaspalvelusta info@haikua.fi. Esimerkiksi mustalla käsitelty sivupinta tuo särmää sisustukseen ja näyttää upealta puun vastaparina! Muut ekologiset värivaihtoehtomme ovat samanhintaisia kuin esimerkkikuvan vaalealla käsitelty tuote. Huom! Otathan huomioon, että puu voi jatkaa kuivumistaan vielä hyvin pitkään sahauksen ja käsittelyn jälkeen, joten esimerkiksi railot tai halkeamat ovat mahdollisia tulevaisuudessa. Haikuan pölkyt on kuitenkin esikuivattu minimoidaksemme suurempia halkeamia. Puu on luonnonmateriaalia parhaimmillaan, joten sen pinta on aina erilainen ja uniikki - kahta täysin samanlaista ei tule vastaan! Välj en variant:

Pris från 75,90 €