Sormipaneelisängynpääty

Loppuunmyyty

Toimitusaika noin 10 viikkoa. 

Haikuan näyttävä sormipaneelisängynpääty on makuuhuoneen kruunu! Kaunis puu tuo lämpöä sisustukseen ja sopii yhteen muiden aitojen luonnonmateriaalien, kuten pellavan kanssa. Sängynpääty on puurunkoinen ja sen upea sormipaneeli kerää ihastuneet katseet led-valoilla tai ilman. 

Sängynpäädyn sivussa on Haikuan logo.

Sormipaneeli on PEFC-sertifioitua mäntyä, mikä takaa sen, että puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. PEFC-sertifikaatti on maailmanlaajuinen puun alkuperän seurantajärjestelmä.


Koko 160 cm sängylle:

Leveys noin 184 cm

Korkeus noin 117 cm

Syvyys noin 12 cm

Paino noin 25 kg


Koko 180 cm sängylle:

Leveys noin 200 cm

Korkeus noin 117 cm

Syvyys noin 12 cm

Paino noin 27 kg


Koko 140 cm sängylle:

Leveys noin 160 cm

Korkeus noin 117 cm

Syvyys noin 12 cm

Paino noin 23 kg


Koko 120 cm sängylle:

Leveys noin 144 cm

Korkeus noin 117 cm

Syvyys noin 12 cm

Paino noin 21 kg


Kotiinkuljetus 45 € / nouto Nousiaisista 0 €. 

Sängynkorkeudeksi suosittelemme vähintään 50 cm. Mahdollinen katkaisija on päädyn ulkopuolella, noin 30 cm korkeudessa. 


Huom! Voit hankkia sängynpäädyn led-valoilla tai ilman, valinta tehdään ostoskorissa. Huomioi, että jokainen sängynpääty on yksilöllinen muun muassa oksien paikkojen suhteen. Sängynpäädyn alareunassa on lovi lattialistaa varten, mikäli lattialistasi poikkeaa standardista, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja pyydä eri kokoista lovea.  


Vinkki! Sängynpääty on käsittelemätöntä puuta, jolloin voit käyttää sitä sellaisenaan tai käsitellä sen ajan saatossa haluamallasi tavalla. Mallikuvan sängynpäätyä ei ole käsitelty. Mikäli haluat myöhemmin raikastaa puun väriä, huomioi ekologiset ja turvalliset vaihtoehdot esimerkiksi puuvahoista tai -öljyistä. Vahaa tai lakkoja valitessasi, ota huomioon myös niiden päällemaalausmahdollisuus - kaikkien lakkojen, öljyjen tai vahojen päälle ei voi laittaa enää muuta käsittelyä. Kysy lisää ammattitaitoiselta sisustusmaalien myyjältä! 


Alekoodit eivät koske sängynpäätyjä. 

Valitse variaatio:

Alkaen 800,00 €