Sormipaneelisängynpääty

Haikuan näyttävä sormipaneelisängynpääty on makuuhuoneen kruunu! Kaunis puu tuo lämpöä sisustukseen ja sopii yhteen muiden aitojen luonnonmateriaalien, kuten pellavan kanssa. Sängynpääty on puurunkoinen ja sen upea sormipaneeli kerää ihastuneet katseet led-valoilla tai ilman. Sängynpäädyn sivussa on Haikuan logo polttomerkattuna. 

Sormipaneeli on PEFC-sertifioitua mäntyä, mikä takaa sen, että puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. PEFC-sertifikaatti on maailmanlaajuinen puun alkuperän seurantajärjestelmä.

Koko 160 cm sängylle:

Leveys 177 cm

Korkeus 117 cm

Syvyys 12 cm

Paino noin 22 kg


Koko 180 cm sängylle:

Leveys 193 cm

Korkeus 117 cm

Syvyys 12 cm

Paino noin 25 kg


Sängynkorkeudeksi suosittelemme vähintään 50 cm. Mahdollinen katkaisija on päädyn ulkopuolella, noin 30 cm korkeudessa. 

Muut koot: kysy mittatilausvaihtoehdosta (esimerkiksi 80 cm tai 120-140 cm sänkyyn) asiakaspalvelusta info@haikua.fi. 


Maalaus/ pinnoite: 

Sängynpäätyä on saatavana lähes missä tahansa värissä, kysy maalauspalvelua asiakaspalvelusta info@haikua.fi.

 

Kiinnitys: 

Sängynpääty ei vaadi kiinnittämistä seinään, vaan se pysyy pystyssä sängyn ja seinän välissä. Tämän vuoksi sängyn korkeudeksi suositellaan vähintään 50 cm. Päätyyn on kiinnitetty pehmustetassut, jotta se ei naarmuta seinää. 


Toimitus: 55 € koko Suomeen kotiinkuljetuksena, nouto Nousiaisista 0 €. 


Huom! Voit hankkia sängynpäädyn led-valoilla tai ilman, valinta tehdään ostoskorissa. Huomioi, että jokainen sängynpääty on yksilöllinen muun muassa oksien paikkojen suhteen. Sängynpäädyn alareunassa on lovi lattialistaa varten, mikäli lattialistasi poikkeaa mallista, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja pyydä erikokoista lovea.  


Vinkki! Sängynpääty on käsittelemätöntä puuta, jolloin voit käyttää sitä sellaisenaan tai käsitellä sen ajan saatossa haluamallasi tavalla. Mallikuvan sängynpäätyä ei ole käsitelty. Mikäli haluat myöhemmin raikastaa puun väriä, huomioi ekologiset ja turvalliset vaihtoehdot esimerkiksi puuvahoista tai -öljyistä. Vahaa tai lakkoja valitessasi, ota huomioon myös niiden päällemaalausmahdollisuus - kaikkien lakkojen, öljyjen tai vahojen päälle ei voi laittaa enää muuta käsittelyä. Kysy lisää ammattitaitoiselta sisustusmaalien myyjältä! 

Välj en variant:

Pris från 445,00 €