Lasten pellavaliinavaatesetti

Keskimääräinen toimitusaika Haikuan tuotteilla on 7-14 päivää, usein kuitenkin onnistumme toimittamaan tuotteet reilusti nopeammin. Tuotteet valmistetaan pääosin vasta ostotapahtuman jälkeen, mikä tarkoittaa pienempää hävikkiä ja ainutlaatuista tuotetta, tehtynä juuri sinulle! 


Pellava on 100 prosenttinen luonnontuote ja sopii näin ollen mainiosti pienokaisen unille. Pellava on lisäksi ekologinen ja hygieeninen valinta. Tuotteet on ommeltu Varsinais-Suomessa ja ne ovat ÖKÖ-TEX 100-standardoituja. Tuotteissa on musta kangasmerkki (ei tyynyliinassa).


Koot:

Tyynyliina noin 35x45 cm

Pussilakana noin 80x120 cm

Aluslakana noin 90x150 cm


Setti sisältää:

Setti nro 1 sisältää tyynyliinan, pussilakanan ja aluslakanan (114 €)

Setti nro 2 sisältää tyynyliinan ja pussilakanan (87 €)

Setti nro 3 sisältää pussilakanan ja aluslakanan (99 €)

Setti nro 4 sisältää pelkän pussilakanan (71 €)


Huom! Ilmoita tilauksen lisätiedot-kohdassa, mikäli haluat aluslakanan eri värissä kuin tyynyliinan ja pussilakanan.

Mikäli et löydä valmiista vaihtoehdoista sopivaa kokoa, ota yhteyttä info@haikua.fi ja pohditaan mittatilausvaihtoehtoa. Mittatilausvaihtoehdot ovat samaa hintaluokkaa valmiiden mallien kanssa. 


Värivaihtoehdot: valkoinen, vaaleanpunainen, vanha roosa, kaneli, eukalyptus, pellavanvärinen


Tyynyliina on ommeltu niin, että tyyny on helppo sujauttaa "taskuun". Pussilakanassa ei ole mitään ylimääräistä: vain yksi kääntöaukko alareunassa, ei naruja tai nappeja.


Hoito-ohje: Tuote voi kutistua ensimmäisessä pesussa 0-2 %. Pesu yksittäin tai samanväristen tuotteiden kanssa 60 asteessa. Tuotteet tulee pestä ennen käyttöönottoa.


Valitse variaatio:

Alkaen 71,00 €