Suomalaista työtä suurella sydämellä


Haikua on suomalainen, vuonna 2020 perustettu kodinsisustusbrändi, jonka valikoimiin kuuluvat muun muassa jättikokoiset pellavapäiväpeitot, pyyhkeet, torkkupeitot ja monet muut ihanat kodintekstiilit sekä juhla-asusteet. Valikoimiimme kuuluu lisäksi huonekaluja, kuten upeat sormipaneelisängynpäädyt, jotka valmistetaan PEFC-sertifioidusta puusta. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Varsinais-Suomessa!

Haikuan arvot pohjautuvat vahvasti luonnollisuuteen, ympäristön kunnioittamiseen sekä kestävään kehitykseen. Yrittäjänä minulle on tärkeää  ympäristöystävällisyys ja järkevä kuluttaminen. Lisäksi materiaalien pitkäikäisyys ja esteettisyys nousevat tärkeään asemaan tuotesuunnittelussa. 

Valtaosa tuotteistamme valmistetaan vasta tilauksen teon jälkeen, mikä takaa minimaalisen hävikin ja tuotteiden valmistuksen vain todelliseen tarpeeseen. 

Toivottavasti löydät valikoimastamme mieluisia tuotteita omaan kotiisi, keräämään ihastuneita katseita ja luomaan ripauksen ylellisyyttä sisustukseen. Jos verkkokaupassa ei ole juuri sinulle sopivaa kokoa tai tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä mittatilausvaihtoehtoja!  

Lämpimin terveisin, 

Mari / yrittäjä